voor alle Belgische Herder liefhebbers

Tervuerense

Tervuerense kennel "Van het Osscher Meer"

vanhetosschermeer logo

Groot liefhebber en kleinschalige fokker van het prachtige Tervuerense Herder ras.
Wij nodigen U graag uit om onze website te bezoeken waarin wij ons uitgebreid aan U voorstellen.
Voor een persoonlijk contact bent U van harte welkom bij ons thuis, waar U kennis kunt maken met onze honden en
te zijner tijd natuurlijk ook met de pups.

Wilt  U geen momentje missen?
De leukste en ontroerendste puppymomenten kunt U bij ons ook live volgen via onze puppy webcam!

vanhetosschermeer puppycam

Constance & Tony Schraven
Peellaan 23
5345NA Oss ( Noord-Brabant)
www.vanhetosschermeer.nl   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tel. 0412-850504

00 vanhetosschermeer compilatie

Tervuerense kennel "from the House of Gale"

logo_fromthehouseofgale

 

Claire Blaauw
Wester Es 15
8426 BJ Appelscha

 

Web-Site-iconwww.fromthehouseofgale.nl

address-book-icon

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tervuerense kennel "van Moned"

 

van-moned_voor_nvbh_site

Toen ik in 1989 mijn eerste Tervueren kocht had ik niet kunnen vermoeden dat dit geweldige ras mijn passie zou worden. De honden zijn dan ook een heel belangrijk deel van mijn leven en dit staat dan ook vaak in het teken van allerlei activiteiten met en rondom hen. Ook mijn dochter is inmiddels met dit virus besmet en is zeer nauw betrokken bij alles wat met de honden te maken heeft. Regelmatig zijn we te vinden op shows in binnen en buitenland en op allerlei evenementen die betrekking hebben op de Belgen. Ook het fokken hoort daarbij en is een geweldige ervaring en het blijft ook na zoveel jaar heel bijzonder de pups te zien opgroeien en het plezier te ervaren dat de nieuwe eigenaren aan hun hond beleven. Het streven is dan ook een gezonde, stabiele en mooie Belg te fokken waaraan de eigenaren lange tijd een geweldige kameraad zullen hebben.

Gedurende dit leven blijven wij graag betrokken bij het wel en wee van de pups, zij blijven tenslotte ook altijd voor een klein deeltje van ons, de 8 eerste zeer belangrijke weken van hun leven verblijven ze nu eenmaal onder onze hoede. In deze 8 weken doen we er dan ook alles aan om door een zeer goede verzorging en veel aandacht de overgang naar de nieuwe baas en de wijde wereld zo soepel mogelijk te laten verlopen, de pups zijn dan ook altijd in en rond ons huis te vinden zodat ze allerlei ervaringen kunnen opdoen, veel kunnen ravotten en zich goed kunnen ontwikkelen, zowel geestelijk als lichamelijk. Hierbij maken ze kennis met al onze visite, onze andere honden, de katten en onze paarden. We nemen ze mee naar plaatsen waar veel mensen komen met het liefst allerlei andere soorten honden, zodat de pups ook andere rassen zien en ook eens met de auto meegaan.

Uiteraard hebben de pups een stamboom, een inenting en al meerdere ontwormingen gehad voordat ze naar de nieuwe baas gaan, ook houd de begeleiding voor ons niet op als de pup vertrokken is. Met alle vragen kunt u bij ons terecht en de hond kan ook altijd bij ons komen logeren. Verdere informatie kunt u vinden op onze website die regelmatig ge-update word. Als dit verhaal u aanspreekt kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken om met ons en onze honden kennis te komen maken.

Monique Blankevoort en Kayleigh Stammis

1e Muggenbeeklaan 1
9619 TA Froombosch (Groningen)

telefoon0598-742412address-book-iconThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Web-Site-iconwww.vanmoned.comblack-preview-icongeen kennelpresentatie

Tervuerense kennel "van Nikaron"

 

banner_nikaronK E N N E L   V A N   N I K A R O N

Ruim 20 jaar ervaring die wij graag met u delen.

 

 

 

nevakrissy

 

Neva van Nikaron

 

Krissy van Nikaron

 

 

 

 

Doelstelling:
Honden te fokken die open en vrij van gedrag zijn. Uiteraard is het uiterlijk ook zeer belangrijk en misschien wordt juist die van u wel een toppertje op een tentoonstelling.
Maar het belangrijkste is:
Gezonde honden te fokken die zich goed aanpassen in de maatschappij waarin ze zich bevinden.

Lidy Wenting & Theo Coolen

 

Lidy Wenting Theo Coolen
Hanzestraat 14 Boskantseweg 69
7006 RH Doetinchem 5492 VA St Oedenrode
Telefoon 03143-60644 Telefoon 0413-475613
Mobiel 06-12940690 Mobiel 06-51331774
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Web-Site-iconwww.nikaron.nl       Kennelpresentatie (Klik in de kennelpresentatie eerst op een foto en daarna aan de rechterzijde op "Preview")

 

Tervuerense kennel "from Faya’s Home"

 

2-fromfayashome_logo

 

Hallo, even voorstellen.

Wij zijn Tonny en Fanny de Reuver en sinds ''89 in het bezit van Tervuerense herders. Onze honden leven in huis en doen G&G cursussen en shows maar gaan ook lekker mee wandelen of zwemmen. wij fokken af en toe een nestje met toestemming van de NVBH. De pups groeien op in huis en krijgen een stamboom en een Europees paspoort en worden geënt en gechipt. Voor meer informatie kunt u bellen mailen of u kunt komen kijken naar onze honden.

Tonnie en Fanny de Reuver
Zeis 3
5351RZ Berghem

telefoon0412-402837address-book-iconThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Web-Site-iconwww.fromfayashome.nl

Kennelpresentatie

Klik in de kennelpresentatie eerst op een foto en daarna aan de rechterzijde op "Preview".