voor alle Belgische Herder liefhebbers

Tervuerense kennel "van Moned"

 

van-moned_voor_nvbh_site

Toen ik in 1989 mijn eerste Tervueren kocht had ik niet kunnen vermoeden dat dit geweldige ras mijn passie zou worden. De honden zijn dan ook een heel belangrijk deel van mijn leven en dit staat dan ook vaak in het teken van allerlei activiteiten met en rondom hen. Ook mijn dochter is inmiddels met dit virus besmet en is zeer nauw betrokken bij alles wat met de honden te maken heeft. Regelmatig zijn we te vinden op shows in binnen en buitenland en op allerlei evenementen die betrekking hebben op de Belgen. Ook het fokken hoort daarbij en is een geweldige ervaring en het blijft ook na zoveel jaar heel bijzonder de pups te zien opgroeien en het plezier te ervaren dat de nieuwe eigenaren aan hun hond beleven. Het streven is dan ook een gezonde, stabiele en mooie Belg te fokken waaraan de eigenaren lange tijd een geweldige kameraad zullen hebben.

Gedurende dit leven blijven wij graag betrokken bij het wel en wee van de pups, zij blijven tenslotte ook altijd voor een klein deeltje van ons, de 8 eerste zeer belangrijke weken van hun leven verblijven ze nu eenmaal onder onze hoede. In deze 8 weken doen we er dan ook alles aan om door een zeer goede verzorging en veel aandacht de overgang naar de nieuwe baas en de wijde wereld zo soepel mogelijk te laten verlopen, de pups zijn dan ook altijd in en rond ons huis te vinden zodat ze allerlei ervaringen kunnen opdoen, veel kunnen ravotten en zich goed kunnen ontwikkelen, zowel geestelijk als lichamelijk. Hierbij maken ze kennis met al onze visite, onze andere honden, de katten en onze paarden. We nemen ze mee naar plaatsen waar veel mensen komen met het liefst allerlei andere soorten honden, zodat de pups ook andere rassen zien en ook eens met de auto meegaan.

Uiteraard hebben de pups een stamboom, een inenting en al meerdere ontwormingen gehad voordat ze naar de nieuwe baas gaan, ook houd de begeleiding voor ons niet op als de pup vertrokken is. Met alle vragen kunt u bij ons terecht en de hond kan ook altijd bij ons komen logeren. Verdere informatie kunt u vinden op onze website die regelmatig ge-update word. Als dit verhaal u aanspreekt kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken om met ons en onze honden kennis te komen maken.

Monique Blankevoort en Kayleigh Stammis

1e Muggenbeeklaan 1
9619 TA Froombosch (Groningen)

telefoon0598-742412address-book-iconThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Web-Site-iconwww.vanmoned.comblack-preview-icongeen kennelpresentatie