voor alle Belgische Herder liefhebbers

Wijzigingen in beleid en procedure herplaatsing

NVBH logo 80jaarMet gepaste trots kunnen we iedereen mededelen dat de NVBH in samenwerking met Ilse Kuiper de Herplaatsing voor Belgische Herders op gaat pakken. Ilse is jarenlang de stuwende motor en reddende engel geweest van vele te herplaatsen Belgische Herders. Door omstandigheden is zij onlangs met haar website en facebookpagina gestopt. Maar haar werk is natuurlijk niet ineens onnodig geworden. Daarom pakt de NVBH Herplaatsing Commissie dit onder leiding van Ilse op. De procedure en spelregels voor herplaatsing staat inmiddels vermeld op de website van de NVBH. Klik HIER.

Er zal ook een Facebookpagina in het leven geroepen worden. facebook.com/HerplaatsingBelgischeHerders

Als u een Belgische Herder heeft die voldoet aan de spelregels, dan kunt u deze aanmelden bij: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Geïnteresseerden in herplaatsers kunnen op de website de gegevens van de herplaatsers bekijken. En indien men geïnteresseerd is in een herplaatser of in een bepaalde hond die ter herplaatsing aangeboden wordt, contact opnemen met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

We hopen de komende jaren vele Belgische Herders en vele gezinnen gelukkig te maken met elkaar.
Voor iedereen een goede jaarwisseling en het allerbeste voor 2018.