Groenendaeler kennel “di Zinxavi”

Ons doel: af en toe een nestje pups fokken, met de aanleg om naast een sociale huishond ook een leuke sporthond te worden.

José en Ziyal van der Vossen & Paul Looijestijn
Koppenhoefstraat 10
5283 VK Boxtel

Telefoon: +31 (0)6-25 12 92 40
E-mail: jose@dizinxavi.nl
Webpagina: www.dizinxavi.nl

Groenendaeler kennel “di Zinxavi” fokt met instemming van de NVBH en alleen met honden die de NVBH-gedragstest of een vergelijkbare test hebben behaald.

Al onze pups worden geënt, gechipt, ontwormd en krijgen een stamboom en een Europees dierenpaspoort. De pups groeien op in huis met onze dochter Ziyal, onze andere honden en onze katten.
Wij fokken slechts af en toe een nestje pups, max. 1x per jaar omdat wij zeer veel tijd aan socialisatie van de pups willen besteden gedurende de eerste 8 weken van hun leven. Ter voorbereiding op het latere leven met evt. een mogelijke carriere als sporthond laten wij de pups met van alles kennis maken bv. een tunnel, apporteerblok (hout, plastic, metaal), schot, bijtrol, pionnen, bollen, lint, maar ook met een paraplu, een tent en andere niet alle daagse voorwerpen Na de eerste enting bezoeken wij diverse malen o.a. het schoolplein, het station, een puppycursus, een winkel, vee, etc. Sociale, stabiele, werklustige, gezonde honden is waar wij naar streven.

Indien gewenst begeleiden wij u na het ophalen van uw pup verder met het opvoeden en trainen.
Wilt u onze honden een keer ontmoeten, u bent van harte welkom.