rule34 erotic solo sex makes her pussy cum. jav horny filipina sucks white cock. bizontube

Maagcarcinoom onderzoek in nieuwe fase

0 Comments

Het maagcarcinoom onderzoek is een nieuwe fase ingegaan. We hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten met dr. Evans en dr. Ostrander (beide verbonden aan het National Institute of Health

 in Amerika) die eveneens bezig zijn met de moleculaire oorzaak van maagcarcinomen bij de Belgische herder. Over en weer delen we onderzoeksresultaten en monsters met elkaar. Hierdoor is de groep van lijders en controledieren dusdanig groot geworden dat we ruimschoots de kritische massa hebben bereikt. Toch zal het nog veel tijd en arbeid vragen.

In Nederland hebben we een forse tegenslag gekregen doordat de promovenda die aan dit onderzoek was verbonden, drs. Sanne Hugen, een opleiding is gestart tot spoedarts/critical care arts. Dit soort opleidingsplaatsen komen niet vaak voor dus is het logisch dat zij voor deze unieke kans heeft gekozen. Haar vertrek levert een forse vertraging op daar het Nederlandse onderzoeksteam (dr. Paul Mandigers en dr. Peter Leegwater) nu een waardevolle kracht is kwijt geraakt. Des te blijer zijn we dus met het samenwerkingsverband.

Hoewel we nog steeds patiƫnten zien en blij zijn met controledieren ligt daar nu niet onze focus. Die ligt vooral in het bundelen van de data. De scopieen worden nog steeds uitgevoerd. Indien u een Belgische herder heeft waarvan vermoed wordt dat het gaat om een maagcarcinoom neem dan contact op met het Dierenziekenhuis Evidensia Arnhem of Anne-Marie Smolders. De scopieen worden daar uitgevoerd door ondergetekende. Controle dieren blijven welkom (> 12 jaar) en indien u een oudere Tervuerenaar of Groendaeler heeft zonder maagklachten neem dan contact op met Anne-Marie Smolders.

We blijven werken aan e.e.a. en vooral de samenwerking met het team van dr. Ostrander geeft veel perspectieven. Zodra wij meer weten laten wij het u weten.

Paul Mandigers.  

my sources www.bokepvideoshd.com pov doggystyle with a latina amateur. petite blonde honey gets pounded by a black cock. antarvasnavideos.club http://tokyomotion.pro