KCM 2022

KCM weekend 2022,

 

Beste Belgenliefhebbers. In navolging van 2020 en 2021 gaan de BHCN en NVBH weer een Belgen weekend organiseren. Hopelijk wordt het een minder bewogen weekend zoals het de afgelopen 2 jaar is geweest i.v.m. alle Covid -19 maatregelen.

Noteer met een dikke stift dit weekend in uw agenda.

Datum: 28 en 29 mei 2022; BHCN 28 mei, NVBH 29 mei.

Locatie: KV Waalwijk te Kaatsheuvel.

Keurmeesters voor zaterdag  zijn: Mevr. Tanja Hulsund (Noorwegen) en Dhr. Emanuele Boriero (Italië ).

Keurmeesters voor zondag 29 mei zijn:

Mevr. Marie Berton-Sarlat (Frankrijk)

en

Mevr. Bente Harlem (Noorwegen).

Zij stellen zich ook voor hier in het magazine.

 

Het inschrijven gaat via DBS website www.dutchbelgianspecialty.nl. Op deze site staat ook informatie over bijvoorbeeld overnachtingen, info over de locatie enz.

Blijf ons volgen via de website NVBH (www.nvbh.eu) en website DBS

(www.dutchbelgianspecialty.nl) en de facebookpagina van de showcommissie NVBH voor het laatste nieuws en updates. Daar wordt ook aangekondigd als de online inschrijving geopend is.

Bent u nog geen lid van de facebook showpagina, meld u zich dan aan.

Bent u nieuw in het showgebeuren, of wilt u gezellig eens meedoen, wij staan altijd klaar om u antwoord te geven op al uw vragen. Stel deze via de chat van de Showcommissie Facebook pagina.

 

Spoor anderen aan om ook in te schrijven, maak ze enthousiast. Gezellig, maak er een terugkomdag (weekend) van. Wij hopen u allemaal te zien en uw hond(en) uiteraard ook van puppy tot veteraan, helpt u mee?? Als u inschrijft kunnen we er weer een fantastische dag (weekend) van maken. En wat zou het fantastisch zijn om aan alle variëteiten een dubbel CAC te kunnen vergeven!! Maar dat is alleen mogelijk als u ook uw hond inschrijft. We zien regelmatig de foto’s van vroeger voorbij komen, zoveel honden  in de ring, zoveel mensen langs de kant..  Maar ja als u niet inschrijft komen die aantallen niet terug…

Bezoekers zijn ook welkom. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

 

Blijf gezond! Tot gauw!
Met een vriendelijke groet,

 

De showcommissie.

Tom, Esther, Henrik, Moniek, Erna, Brendan, Cath en alle vrijwilligers.