rule34 erotic solo sex makes her pussy cum. jav horny filipina sucks white cock. bizontube

Herplaatsing Rhino

0 Comments

TER HERPLAATSING Rhino van Moned Laekense herder reu 3-3-2019.

Rhino is een zeer baas gerichte en slimme hond die op zoek is naar een zachtaardige baas die bekend is met herders, het liefste met de Laekense herder.

Rhino heeft met vreemde mensen soms wat tijd nodig. Als hij je echter helemaal vertrouwt vergeet hij je nooit meer.  Rhino is alles gewend, vindt in de auto rijden prachtig en gaat rustig liggen slapen, hij kan overal loslopen en luistert perfect, hij slaapt in de nacht in de bench en ook dit is geen probleem. Hij is zeer braaf langs de straat en kijkt nergens naar, hij loopt netjes aan de riem. Hij maakt nooit ruzie met andere honden en is gewend om samen te leven met jongere en oudere reuen en teven. Tegen honden die hij tegen komt bij de wandeling gedraagt Rhino zich zeer netjes.

De reden voor herplaatsing is dat hij niet meer vertrouwd is met de eigen katten, er wordt gezocht naar een huis zonder katten. Rhino is geboren bij de huidige eigenaars. Hij is verder een probleemloze hond, de voorwaarden van herplaatsing worden bij contact met de eigenaar uitvoerig besproken. Wie biedt deze leuke reu een super plekje?

Eerste eigenaar: ja
Medisch in orde: ja
Gevaccineerd/ontwormd: ja
Heeft de hond wel eens iemand gebeten: nee
Heeft de hond andere dieren gebeten: nee
Kan met andere honden binnen overweg: ja
Kan met andere honden buiten overweg: ja
Kan met katten overweg: nee
Kan met kinderen overweg: onbekend
Kan de hond alleen los in huis blijven: onbekend
Kan de hond alleen thuis blijven (in de bench,stil): onbekend
Kan de hond tegen autorijden: ja

Als u geïnteresseerd bent in Rhino en graag in contact wil komen met haar eigenaar, stuur dan een mail met motivatie naar:
klik hier herplaatsing@nvbh.eu

my sources www.bokepvideoshd.com pov doggystyle with a latina amateur. petite blonde honey gets pounded by a black cock. antarvasnavideos.club http://tokyomotion.pro