rule34 erotic solo sex makes her pussy cum. jav horny filipina sucks white cock. bizontube

pE certificering

0 Comments

Aanvraag pE certificaat

Voor de honden die tijdens de KCM geselecteerd zijn kan het primerings-certificaat (pE) aangevraagd. Hiervoor dient een bewijs van de HD-uitslag (HD-A) en de NVBH-gedragstest (sociaal met schot of verdediging) mee gestuurd te worden. De aanvraag kan gemaild worden naar: secretariaat@nvbh.eu

For dogs that were selected at the KCM a certificate of primering (pE) can be applied. For this you need to send proof of hipscore (HD-A) and the NVBH-charactertest (Social with shot or defence). Please send the request to: secretariaat@nvbh.eu

my sources www.bokepvideoshd.com pov doggystyle with a latina amateur. petite blonde honey gets pounded by a black cock. antarvasnavideos.club http://tokyomotion.pro