rule34 erotic solo sex makes her pussy cum. jav horny filipina sucks white cock. bizontube

Oproep maagkankeronderzoek

0 Comments

Gezocht: GEZONDE, OUDE Tervuerense of Groenendaelers

Maagkanker is een verschrikkelijke en dodelijke ziekte, die bovengemiddeld voorkomt in de langharige Belgische Herder, te weten: de Tervuerense herder en de Groenendaeler. Op dit moment is er een groot onderzoek gaande, waaraan het Kankerfonds voor Dieren, Faculteit Diergeneeskunde en de rasvereniging deelneemt. Het doel van het onderzoek is op DNA-niveau te kunnen voorspellen of een hond drager, lijder of vrij is. Dat is erg belangrijk, omdat een lijder al pupjes kan hebben gehad voor er ontdekt wordt, dat de hond ziek is. We willen geen nakomelingen, die ook later ziek worden en te vroeg moeten inslapen. We zijn nu nog op zoek naar GEZONDE, OUDE Tervuerense of Groenendaelers. De honden die we zoeken moeten 10 jaar of ouder zijn. De hond moet een (kopie)stamboom hebben en gezond lijken. Stram en stijf mag, maar een brakende hond valt erbuiten.

Als u wilt meedoen om deze vreselijke ziekte te helpen uitbannen kan dat door u aan te melden bij Anne-Marie Smolders, dit kan per e-mail.
Er wordt gekeken hoe we een bezoek kunnen inplannen, waarna een geroutineerde dierenarts 4 ml bloed (één klein buisje vol) van uw hond zal afnemen en een kopie van de stamboom zal vragen. Uw gegevens en die van uw hond zullen onder strikte geheimhouding behandeld worden! U krijgt naderhand geen resultaat van uw eigen hond te horen: uw hond zit immers in de gezonde controlegroep. Er zijn voor u uiteraard geen kosten aan verbonden als u meedoet.

Contactpersoon is Anne-Marie Smolders van commissie Gezondheid van de NVBH.

my sources www.bokepvideoshd.com pov doggystyle with a latina amateur. petite blonde honey gets pounded by a black cock. antarvasnavideos.club http://tokyomotion.pro