rule34 erotic solo sex makes her pussy cum. jav horny filipina sucks white cock. bizontube

Show informatie

0 Comments

Wat is een tentoonstelling?

Een tentoonstelling, wat houdt het in, waarom gaat men er naar toe, en hoe werkt het. De tentoonstelling is een exterieurkeuring welke wordt uitgevoerd door een bevoegde keurmeester. Op een tentoonstelling kan je punten behalen waarmee een hond uiteindelijk de titel Nederlands Kampioen kan behalen. De keuring vind plaats aan de hand van de Rasstandaard. Het spreekt voor zich dat uw hond er netjes en verzorgd uit moet zien, net zoals zijn baasje. De aanvangstijd is meestal vanaf 08:30 en de keuringen vangen om 10:00 uur aan. Rond 15:00 uur, maar dat is per tentoonstelling verschillend, mogen de exposanten met hun hond de show verlaten. Uw hond dient sociaal te zijn, mede omdat de keurmeester het gebit van uw hond moet controleren (dit moet compleet zijn) en eventueel de testikels. Uw hond kan worden betast zodat er een betere beoordeling over de bouw kan worden gedaan.

De mogelijke kwalificaties

  • Diskwalificatie (kan voorkomen bij agressie of het niet voldoen aan de Standaard)
  • Matig
  • Goed
  • Zeer Goed
  • Uitmuntend

Voor elk ras zijn er dezelfde soorten klassen waarin een hond ingeschreven kan worden (b.v. jeugd, open en kampioensklasse). De keuring gaat per sexe en variëteit, dus bijvoorbeeld eerst alle Groenendaeler Reuen, dan alle Groenendaeler Teven enz. enz. Alleen honden met de kwalificatie Zeer Goed en Uitmuntend kunnen gekwalificeerd worden voor de 1e t/m de 4e plaats. Alle honden die 1e uitmuntend zijn geworden in hun klasse (alleen diegene die een Uitmuntend hebben behaald) kunnen in aanmerking komen voor het CAC (kampioenschapspunt). De keurmeester wijst uit deze groep ‘de beste’ hond aan, deze krijgt het CAC. Elke variëteit heeft dus 2 CAC’s (1 voor de reu en 1 voor de teef) weg te geven. Tot slot is er nog een BOB (Best of Breed) weg te geven. Deze gaat naar de de beste reu of teef per variëteit. Als je het BOB wint mag je het ras gaan vertegenwoordigen in de Erering. Deze begint meestal rond 15:00 uur na afloop van de keuringen.

Als je 4 CAC’s hebt gewonnen en je hond is minimaal 27 maanden dan heeft je hond de titel Nederland Kampioen gewonnen. Een CAC is pas te behalen vanaf een leeftijd van 9 maanden.

Indien u meer informatie over tentoonstellingen en alles eromheen wilt weten, kunt u het beste contact opnemen met de fokker van uw hond of raadpleeg een kynologische vereniging in uw omgeving. Om ervaring op te doen geven de meeste kynologische verenigingen in Nederland een zogenaamde ringtraining. Het is raadzaam voor u en uw hond om hieraan te wennen en wat te oefenen.

Elk jaar organiseert de NVBH een jonge hondendag, de zogenaamde Happening. Dit is speciaal voor honden vanaf 3 t/m 18 maanden. Het is geen officiële show maar een uitstekende oefening voor hond en baas. Bovendien zijn er leuke demonstraties en activiteiten rondom de Belgische Herder waaraan je vrijblijvend kunt deelnemen. Verder wordt er elk jaar in mei de officiële kampioensclubmatch gehouden. Deze evenementen worden met veel zorg georganiseerd en wij hopen dat U deze eens een bezoekje waard vind.

my sources www.bokepvideoshd.com pov doggystyle with a latina amateur. petite blonde honey gets pounded by a black cock. antarvasnavideos.club http://tokyomotion.pro