rule34 erotic solo sex makes her pussy cum. jav horny filipina sucks white cock. bizontube

Toelichting Fokkerslijst en Dekreuenlijst

0 Comments

Aangezien het bestuur veel vragen heeft ontvangen m.b.t. het doel van de nieuwe fokkers- en dekreuenlijst en de relatie met de huidige primeringslijst hierbij een toelichting.

Fokkerslijst
Omdat de lijst met fokkers op onze website gedurende lange tijd niet onderhouden is en wij als vereniging momenteel niet goed weten hoeveel en welke Belgische herderfokkers (nog) actief zijn in Nederland, hebben wij het initiatief genomen d.m.v. de fokkerlijst om fokkers van ons ras zich te laten melden. Dit om geĆÆnteresseerden van goede en betrouwbare informatie te kunnen voorzien. Dus of je al jaren fokt of pas sinds kort: Stuur een mailtje naar: fokkerij@nvbh.eu. Vermeld daarin: Kennelnaam, contactgegevens, website, e-mail adres en variĆ«teit(en). De lijst gaat bestaan uit een opsomming van kennels en hun contactgegevens, website en mailadres.
Naast de lijst blijven de bekende kenneladvertenties met foto’s bestaan. De presentatie op de site wordt zodanig gekozen dat de kennels met een betaalde advertentie beter opvallen t.o.v. de gratis kennellijst. Het hebben van een advertentie blijft hiermee een interessant voordeel voor u als fokker. Mocht u desondanks uw advertentie willen omzetten in een gratis vermelding, stuur dan ook een mailtje naar fokkerij@nvbh.eu. U ontvangt restitutie vanaf het moment dat de fokkerslijst online staat en uw advertentie verwijderd is.

Primeringslijst
In het verleden werd een primeringslijst bijgehouden en regelmatig gepubliceerd in het blad en op de website. Aan deze lijst is veel tijd besteed, maar de lijst is recentelijk niet meer gepubliceerd. Er wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuwe lijst. Er zijn echter veel teven en reuen bij die mogelijk inmiddels niet meer leven, maar wel nog vermeld staan. Ook ontbreken foto’s, deze zijn helaas niet zo makkelijk terug te vinden als we graag zouden willen. Er wordt aan gewerkt. Zodra de lijst up to date is, zal de lijst opnieuw gepubliceerd worden in het blad. Ook het website gedeelte Primeringen zal bijgewerkt worden.

Dekreuenlijst
De dekreuenlijst betreft enkel een lijst met reuen. Wij krijgen regelmatig vragen van mensen die een dekreu zoeken. Het doel van de dekreuenlijst is om alle beschikbare reuen die voldoen aan als ons fokreglement in kaart te brengen. Als daar reuen met primering opstaan, dan wordt dat uiteraard toegejuicht. Zij zullen als zodanig ook aangeduid worden op de lijst en een plaats bovenaan de lijst krijgen. De dekreuenlijst is zeker geen lijst van reuen zonder eisen, de potentiele fokdieren moeten aan de regels van het Verenigingsfokreglement van de NVBH voldoen. Bovendien is het voor de populatie (zeker bij een geringe populatie zoals de Laekense) belangrijk dat niet enkel de geprimeerde reuen op de lijst staan, maar dat de lijst ook is aangevuld met (nog) niet geprimeerde reuen die zeker ook een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor de toekomst. Uiteindelijk beslist een fokker altijd zelf welke reu gekozen wordt en neemt daar verantwoordelijkheid voor.
We kunnen helaas niet zomaar alle honden die op de primeringslijsten staan, doorzetten op de dekreuenlijst. De ervaring leert dat eigenaren hierover kunnen vallen. Ook kan het zijn dat een geprimeerde reu niet meer inzetbaar is voor de fok. Dus voor vermelding op de dekreuenlijst: mail een kopie stamboom, HD uitslag, showuitslag, gedragstestuitslag en gegevens van de eigenaar aan: dekreuenlijst@nvbh.eu. Ook voor het overlijden van een geprimeerde hond kunt u mailen met dekreuenlijst@nvbh.eu.

Het Bestuur van de NVBH

my sources www.bokepvideoshd.com pov doggystyle with a latina amateur. petite blonde honey gets pounded by a black cock. antarvasnavideos.club http://tokyomotion.pro